Saaren Taika Aktiivihiili Teepuusaippua, sopii mm. epäpuhtaalle- tai akneiholle, antibakteerinen & kosteuttava

21,90

Saaren Taika Aktiivihiili Teepuusaippua on antibakteerinen ja luonnollinen palasaippua, joka sopii päivittäiseen pesuun niin kasvoille, kuin vartalollekin. Hellävarainen saippua tasapainottaa ihosi bakteerikantaa sekä auttaa hillitsemään mm. näppyjä ja kutinaa.

Kuvaus

Saaren Taika Aktiivihiili Teepuusaippua sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti se sopii akneiholle sekä näppylöistä ja kutinasta kärsiville

Aktiivihiili yhdessä bentoniittisaven kanssa auttaa imemään tehokkaasti tukkeutuneista ihohuokosista pinttyneen lian ja epäpuhtaudet. Bentoniittisavi on yksi tehokkaimmista parantavista savista. Se sitoo itseensä lian, epäpuhtaudet ja talin, jolloin nämä epäpuhtaudet huuhtoutuvat saippuan mukana pois iholta. Antibakteerinen, vegaaninen ja luonnollinen palasaippuamme ei kuivata ihoasi. Aktiivihiili Teepuusaippua auttaa ehkäisemään mm. näppyjä ja kutinaa, ja se on kehitetty vaativan ihon päivittäiseen pesuun.

”Rosacea ihoni punoitus ja kirvely on rauhoittunut viikon käytön jälkeen.”

”Tämä todella auttaa akneen! Ostin tuotteen aikuisiän aknen vaivaamaan ihon puhdistukseen. Jo viikossa uusien finnien muodostuminen loppui ja tämän tuotteen avulla pystyn käyttämään myös öljypohjaisia meikkivoiteita, jotka aiemmin saivat aknen kukkimaan. Eivät enää. Tämä jää pysyvästi käyttöön.”

”Näppylät (ruusufinni) ovat jo reilun viikon käytön jälkeen kutistuneet/kuivuneet.”

”Kun aloin käyttää, niin huomasin että mustapäät katoavat. Iho todella hyvässä kunnossa.”

”Saippua tekee mitä luvataan. Ostin ystäväni kehoituksesta aktiivihiili teepuusaippuaa ja selkäni epäpuhtaudet ovat vähentyneet selvästi käytön aloittamisen jälkeen.”

”Ihan mahtava tuote! Meidän perheessä teinin akneihoon tehnyt ihmeitä. Pesun jälkeen en itsekkään tarvitse rasvoja, kuten ennen. Iho jää tosi mukavan tuntuiseksi. Saunan jälkeen myös kasvojen punoitus vähentynyt huomattavasti. Kiitos!”

”Tuote on ollut käytössä pari viikkoa ja sinä aikana hormonaalinen akne on selvästi rauhoittunut kasvojeni iholla. Saippua vaahtoaa ihanasti ja kosteuttaa myös hyvin, ei jätä kiristävää tunnetta iholle. Ihosta tulee erittäin puhdas ja raikas! Tuote on myös todella riittoisa, aiempi teepuusaippua kesti lähes vuoden käytössä. Hinta-laatu suhde on kohdallaan!”

”Välissä käytin marketistakin saatavaa ei kotimaista teepuusaippuaa ja iho-oireeni palasi heti, kuten ruusufinni, kutina ja akne. Oireet poistuivat kun ostin jälleen Saaren taika -tuotteisiin. En uskalla vaihtaa enää mihinkään muuhun!”

“Muutaman päivän Aktiivihiili Teepuusaippuan käytön jälkeen kasvojen iho selvästi tasaisempi ja sileämpi. Mustapäät lähteneet nousemaan itsestään ylös”

Luonnolliset raaka-aineet tukevat ihosi terveyttä:

  • Antiseptinen teepuun eteerinen öljy auttaa ehkäisemään ihotulehduksia ja infektioita.
  • Bentoniittisavi auttaa puhdistamaan ihohuokosia epäpuhtauksista.
  • Luomu kookosöljy tekee saippuasta hyvin vaahtoavan ja tehokkaasti puhdistavan.
  • Luomu Extra-virgin oliiviöljy tekee saippuasta erittäin hellävaraisen. Se puhdistaa ihoasi poistamatta siitä sen luonnollisia rasvoja, jolloin ihosi jää kosteutetun tuntuiseksi.

SAAREN TAIKA TEEPUUSAIPPUAN AKNEA ESTÄVÄ VAIKUTUS

28 päivän ajan kerran tai kahdesti päivässä käytön jälkeen tuote: ”Teepuusaippua”: Mustapäiden ja mikrokystien (globaalit retentiovauriot) sekä näppylöiden ja märkärakkuloiden (globaalit tulehduselementit) määrä väheni merkittävästi; yleisten ihovaurioiden lukumäärässä havaittiin merkittävä väheneminen. Näissä tutkimusolosuhteissa tuotteella ”Teepuusaippua” voidaan siis katsoa olevan aknea estävä vaikutus.

Näin käytät palasaippuaa kasvoille:

  1. Kostuta kasvot haalealla vedellä.
  2. Kasta pesulappu, sipaise sillä saippuaa, kasta pesulappu uudestaan ja purista liiat vedet pois, pyyhi kasvot hellästi kauttaaltaan, vältä saippuan joutumista silmiin.
  3. Huuhtele runsaalla haalealla vedellä. Vältä lämmintä vettä, sillä se saa ihohuokoset laajenemaan.
  4. Kosteuta kasvot pesun jälkeen kasvovedellä ja kosteusvoiteella.

Käyttö vartalolle: Kastele saippua ja hiero pesusieneen tai suoraan iholle. Huuhtele hyvin.

Käytä palasaippuaa vartalolle hellästi kuorivan saippuapussin kanssa! Kasvojen pesussa palasaippuaa kannattaa sipaista ekologisesti valmistettuun kestovanulappuun ja pyyhkiä kasvot hellävaraisella vanulapulla.

Tuoteseloste

Paino n. 95 g

Saippua on luonnollinen, vegaaninen, luomu

INCI: Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Sodium Sunflowerseedate, Aqua, Glyserin, Activated Charcoal, Bentonite, Melaleuca alternifolia leaf oil, *d-Limonene (*esiintyy luonnollisesti eteerisissä öljyissä)

AINESOSAT: Saippuoidut oliiviöljy, kookosöljy ja auringonkukkaöljy, vesi, glyseriini, aktiivihiili, bentoniittisavi sekä teepuun eteerinen öljy

Valmistaja: Saaren Taika, Särkisalo

Saaren Taika palasaippuat valmistetaan tarkkaan käsityönä pienissä erissä Suomessa

Hakusanat: aktiivihiilisaippua, mustapäät, kasvojen pesuaine akneiholle, taikasaippua, käsintehty, syväpuhdistava aktiivihiili, aktiivihiiliteepuusaippua, teepuuöljysaippua, savihiili, teepuusaippua, teesaippua, vihreä tee saippua

Lisätiedot

Paino 95 g (gramma)
Mitat 8,0 × 7,5 × 4,0 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Saaren Taika Aktiivihiili Teepuusaippua, sopii mm. epäpuhtaalle- tai akneiholle, antibakteerinen & kosteuttava”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *