Saaren Taika Rasvanäpin saippua, monikäyttöinen ja täysin luonnollinen tehosaippua erittäin likaisille käsille!

17,90

Tehokas Saaren Taika Rasvanäpin saippua on nimensä mukaisesti tehty puhdistamaan käsistä ne vaikeimmatkin liat.

Kuvaus

Rasvanäpin saippua on myrkytön ja hellävarainen käsisaippua, jolla puhdistuu vaikeinkin lika käsistä

Rasvanäpin Saippuaa käyttävät niin automekaanikot, puutarhurit kuin taidemaalaritkin.  Lue asiakkaidemme kokemuksia Rasvanäpin Saippuan voittamattomasta tehosta. Tehokas Saaren Taika Rasvanäpin saippua on nimensä mukaisesti tehty puhdistamaan käsistä ne vaikeimmatkin liat. Se soveltuu niin RemonttiReiskoille ja -Riitoille, Viherpeukaloille kuin autonrassaajillekin eikä olekaan likaa johon ”Rasvanäppiä” ei voisi kokeilla!

”Öljy, ruoste, metallipöly, leikkunesteroiskeet ym. metallipajan liat ei lähde välttämättä kolmannellakaan pesulla tavallisella saipppualla. Rasvanäpin saippualla useimmiten yksi pesukerta riittää. Eikä kuivu kädet enää. Ei ole tarvinnut enää miettiä ostanko tätä saippuaa jatkossakin, että saan lähteä puhtain käsin työpäivän jälkeen kotiin.”

”Parempi saippua kuin muut vastaavat! Hyvin lähtee autonrassaajan kädet puhtaaksi. Hellävarainen iholle ja ei tarvi raivona hinkata. Miellyttävän tuoksuinen. Varmasti toimii myös puutarhapirkon käsille. Suosittelen ”

”Maatalon pelastus! Paras tuote kaikkeen vaikeaan likaan! Puhdistaa varmasti ja hellävaraisesti pikisimmätki näpit, jopa traktoriremontin jäljiltä. Irrotti tehokkaasti jopa pellavaöljy- ja punamultamaalin, joten enää ei tarvitse tuhota käsiä ja kasvoja tärpätillä.”

Ainesosat:

  • Luomu kookosöljy toimii tehokkaana puhdistajana. Se antaa saippualle runsaan ja pehmeän vaahdon.
  • Luomu rapsiöljy sisältää runsaasti E-vitamiinia ja on erittäin tehokas kosteuttamaan ihoa. Rapsiöljyn antama vaahto on kermaista ja kuohkeaa.
  • Saaren Taika Rasvanäpin saippuan sisältämät kahvinmurut ovat naisten keräämää reilun kaupan luomukahvia. Hellästi kuorivat kahvinmurut tehostavat saippuan tehoa ja antavat sille sen kauniin värin ja tuoksun.

Käyttö: Kastele saippua ja hiero pesusieneen tai suoraan iholle. Huuhtele hyvin.

Tuoteseloste

Paino n. 105 g

Luonnollinen, vegaaninen, luomu, hajusteeton

INGREDIENTS: Sodium Cocoate, Rapeseedate, Aqua, Glyserin, Coffea Arabica

AINESOSAT: Saippuoidut kookosöljy ja rapsiöljy, vesi, glyseriini, kahvi

Valmistaja: Saaren Taika, Särkisalo

Valmistettu käsin Perniössä

Hakusanat: taikasaippua, käsintehty

Lisätiedot

Paino 105 g (gramma)
Mitat 8,0 × 7,5 × 4,0 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Saaren Taika Rasvanäpin saippua, monikäyttöinen ja täysin luonnollinen tehosaippua erittäin likaisille käsille!”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *