Boreacus Kasvosalva 50 ml, laadukkaista öljyistä valmistettu, hellii ja kosteuttaa ihoa, ei tuki ihohuokosia

(1 tuotearvio)

29,90

Boreacus Kasvosalva sisältää useita luonnon öljyjä, jotka hellivät ja kosteuttavat ihoa. Kasvosalvaan valitut öljyt eivät tuki ihohuokosia vaan antavat ihon hengittää.

Kuvaus

Laadukkaista öljyistä valmistettu Boreacus salva kasvojen päivittäiseen hoitoon

Boreacus Kasvosalva sisältää useita luonnon öljyjä, jotka hellivät ja kosteuttavat ihoa. Öljyt on valittu huolella niin, että ne eivät tuki ihohuokosia, pidättävät kosteutta, imeytyvät hyvin ja niissä antibakteerisia ja tulehdusta vähentäviä ominaisuuksia, jolloin ne hoitavat mm. aknea, ruusufinniä ja psoriasta. Lisäksi ne sisältävät lukuisia antioksidantteja, mitkä hidastavat vanhenemisen merkkejä, pitävät ihon kimmoisana ja joustavana sekä vaalentavat pigmenttiläiskiä ja arpia.

Luonnolliset raaka-aineet tukevat ihosi terveyttä:

 • Auringonkukkaöljyn sisältämät linoli- ja öljyhappo ovat vahvoja antioksidantteja, jotka hidastavat ihon vanhenemista. Näistä linolihappo tehostaa ihoa suojaavan kerroksen toimintaa ja auttaa pidättämään ihon kosteutta ilman punoitusta. Linolihappoa tarvitaan erityisesti akneen taipuvaisella iholla.  Linolihappo on myös rakennusaine ihon keramideille. Auringonkukkaöljyssä on linolihappoihin kuuluvaa omega-6-rasvahappoa, joka toimii tulehdusta estävästi ärsyyntyneellä iholla. Auringonkukkaöljy sisältää runsaasti E-vitamiinia sekä A-, C- ja D-vitamiinia, jotka kaikki toimivat antioksidantteina. E-vitamiinin avulla ihon kollageeni ja elastiini säilyttävät kimmoisuutensa.
 • Kehäkukkaöljyssä (uutettu auringonkukkaöljyyn) on paljon loistavia antioksidantteja: eteerisiä öljyjä, flavonoideja, saponiineja, triterpeenialkoholeja ja karoteeneja. Yhdessä nämä kemikaalit pysäyttävät mm. bakteereja ihon vauriokohdissa ja nopeuttavat solujen uudismuodostusta. Näin ollen se toimii erittäin hyvin arpikudoksen hoidossa. Antioksidanttien ansiosta se on antibakteerinen. Kosteuttavien ja ihoa rauhoittavien ainesosien ansiosta kehäkukkaöljy sopii hyvin ärtyneelle iholle. Kehäkukkaöljy imeytyy hyvin.
 • Helokkiöljy on harvoja öljyjä, joka sisältää gammalinoleenihappoa. Elimistö muodostaa linolihaposta gammalinoleenihappoa. Se kuuluu omega-6-rasvahappoihin. Tämä ihon ravintopommi ravitsee, rauhoittaa ja pehmentää ihoa. Se myös lievittää punoitusta, aknea, atooppista ihottumaa, ruusufinniä, psoriasta ja pigmenttiläiskiä. Helokkiöljy imeytyy hyvin.
 • Mehiläisvaha on solujen uusiutumisessa auttava antibakteerinen 100 % luonnontuote, joka rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Se myös hoitaa kuivaa ihoa pidättämällä kosteutta. Mehiläisvahan A-vitamiini auttaa solujen muodostumisessa ja uudistumisessa, joten se on erinomainen arpien hoidossa. Se muodostaa iholle suojakalvon, mikä suojaa ihoa tuulelta, sateilta ja ilmansaasteilta.
 • Jojobaöljyn sisältämien antioksidanttien (mm. A- ja E-vitamiini, omega-6-rasvahapot) vuoksi se on loistava ihon suojakerrokselle. Antioksidanttien vuoksi (erityisesti E-vitamiini) sillä on antibakteerinen ja tulehduksia ehkäisevä ja parantava vaikutus. Tämän vuoksi se sopii hyvin akneiholle ja muihin ihosairauksiin. E-vitamiinin ansiosta jojobaöljy ehkäisee vapaiden radikaalien, esim. ympäristön saasteiden, aiheuttamia ihovaurioita. E-vitamiini myös auttaa tasoittamaan ihon sävyä ja vaalentaa pigmenttiläiskiä ja arpia. Jojobaöljy ylläpitää ihon kosteustasapaino ja pehmentää sitä. Jojobaöljy jäljittelee ihon oman talin ominaisuuksia. Näin ihon ei tarvitse itse tuottaa talia niin paljon ja ihohuokoset eivät tukkeudu ihon omasta talin tuotannosta. Jojobaöljy siis tasapainottaa öljyn ja kosteuden suhdetta. Se myös estää talin hapettumista, joka omalta osaltaan pitää ihohuokoset paremmin auki. Jojobaöljy saattaa auttaa vähentämään ihon ikääntymisen merkkejä häivyttäen juonteita ja ryppyjä sekä saattaa auttaa UVB-valoa imeytymään lisäsuojaksi auringon valoa vastaan.
 • Arganöljyn runsas E-vitamiinipitoisuus ja välttämättömät rasvahapot ehkäisevät vapaiden radikaalien toimintaa sekä samalla parantavat ihon joustavuutta ja vahvistavat soluja. Arganöljy myös pehmentää ja tasoittaa ihoa ryppyjen ympärillä. Arganöljy toimii hyvin arpien hoidossa: se kosteuttaa, tekee arvesta joustavamman ja vähentää arpien näkyvyyttä. Arganöljy on voimakkaasti antibakteerinen ja se auttaa hoitamaan tulehduksia, kuten psoriasista ja ruusufinniä sekä bakteeri- ja sieni-infektioita. Aknen hoidossa arganöljyn vaikutus perustuu sen talintuotantoa rajoittavaan ominaisuuteen.
 • Boreacus-tuotteissa käytetty raffinoimaton luomu sheavoi lisää salvan täyteläisyyttä, tehostaa muiden aineiden imeytymistä ja stimuloi solujen uudismuodostusta öljyn sisältämien A-vitamiinin ja fytosterolien ansiosta. Sheavoi kosteuttaa ja estää kosteutta haihtumasta sen sisältämien linoli-, oleiini-, öljy-, steariini- ja palmitiinihapon ansiosta. Tämä rasvahappokoostumus palauttaa ihon luonnollisen suojan ja vähentää ihon kuivumista. Sheavoin sisältämät kasviesterit ja antioksidanti (A- ja E-vitamiini) hillitsevät tulehduksia ja hidastavat ikääntymisen merkkejä suojaamalla ihoa vapailta radikaaleilta.
 • Ruusunmarjaöljy sisältää luonnostaan A-vitamiinin muotoa retinolia, millä voidaan hoitaa useita ihon haasteita. Kasvosalvan sisältämä retinoli ei käytön alussakaan kuivata ihoa eikä lisää sen punoitusta. Retinoli on yksi tehokkaimmista keinoista hidastaa ihon ikääntymistä. Se tasoittaa ihon sävyä ja häivyttää pigmenttiläiskiä. Ruusunmarjaöljy supistaa ihohuokosia ja tekee ihosta kauniin kuulaan. Lisäksi ruusunmarjaöljy sisältää C-vitamiinia sekä omega-3- ja omega-6-rasvahappoja. Niiden ansiosta iho pysyy terveenä ja joustavana. Ruusunmarjaöljy imeytyy hyvin pitäen ihon kosteana pitkään tukkimatta ihohuokosia.
 • Luonnollinen E-vitamiini on neljän tokoferolin sekoitus. Nämä ovat alfa-, beta-, delta- ja gammatokoferoli. E-vitamiini auttaa ihoa pidättämään kosteutta sekä suojautumaan ympäristön aiheuttamilta vapailta radikaaleilta ja auringonvalolta. Näin iho pysyy pidempään nuorekkaana. E-vitamiini on vahva antioksidantti ja sen vuoksi se toimii hyvin erilaisissa ihosairauksissa kuten aknessa ja ruusufinnissä sekä pienissä ihovaurioissa ja auringonpolttamissa. Se myös vaalentaa pigmenttiläiskiä ja arpikudosta.

Näin käytät salvaa kasvoille: Ota pieni määrä salvaa sormenpäihin ja levitä kostutetuille kasvoille ja kaulalle. Anna imeytyä hetki. Kasvosalvaa voi käyttää myös meikin alla, kun antaa sen imeytyä hetken ja painelee ylimääräisin pois esim. vanulapulla.

Mitä tarkoittaa komedogeeninen arvo?

Komedogeeninen arvo kertoo millä todennäköisyydellä ihohuokoset tukkeutuvat raaka-ainetta käytettäessä. Komedogeenien arvoa määritellään asteikolla 0-5. Komedogeeninen arvo ei aina kerro koko totuutta, kaikilla on yksilöllinen iho. Kasvojen iho tukkiutuu herkimmin, monesti korkean komedogeenisen arvon omaavia raaka-aineita voi käyttää vartalon, käsien ja huulien iholla. Jos kärsit ihon tukkeutumisesta voit kuitenkin hyötyä arvojen opiskelusta. Muista kuitenkin, että jokainen iho on omanlaisensa.

Komedogeeniset arvot:

 • 0 – ei tukkia huokosia ollenkaan
 • 1 – erittäin pieni todennäköisyys
 • 2 – kohtalaisen pieni todennäköisyys
 • 3 – kohtalainen todennäköisyys
 • 4 – melko suuri todennäköisyys
 • 5 – suuri todennäköisyys tukkia huokoset

Boreacus Kasvosalvassa käytettyjen raaka-aineiden komedogeeniset arvot:

 • Auringonkukkaöljy 0
 • Kehäkukkaöljy 0
 • Helokkiöljy 2
 • Mehiläisvaha 0
 • Jojobaöljy 2
 • Arganöljy 0
 • Sheavoi 0-2 (ihohuokosia tukkiva vaikutus on alhainen)
 • Ruusunmarjaöljy 1

Tuoteseloste

INCI: Helianthus Annus Seed Oil (luomuauringonkukkaöljy), Calendula Officinalis & Helianthus Annus Seed Oil (kehäkukkaöljy & auringonkukkaöljy), Oenothera Biennis Oil (helokkiöljy), Beeswax (mehiläisvaha), Simmondsia Chinensis (jojobaöljy), Argania Spinosa Kernel Oil (arganöljy), Bytyrospermum Parkii Butter (sheavoi), Rosa Rubiginosa Seed Oil (ruusunmarjaöljy), D-Alpha Tocopherol (E-vitamiini)

Lisätiedot

Paino 64 g (gramma)
Mitat 7 × 7 × 2 cm (senttimetri)

1 arvio tuotteelle Boreacus Kasvosalva 50 ml, laadukkaista öljyistä valmistettu, hellii ja kosteuttaa ihoa, ei tuki ihohuokosia

 1. Pia

  Kuivan ihon pelastaja imeytyy hyvin, mutta kestää hetken, että voi levittää meikkivoiteen. Loistava yövoiteena. Kiitos!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *