Varainkeruu luokalle, seuralle tai joukkueelle

Etsitkö varainhankintatuotteita esimerkiksi koulun luokkaretkeä varten? Entä seuran tai joukkueen turnausmatkaan tai uusiin peliasuihin? Tai johonkin muuhun kohteeseen?  Boreacus tarjoaa tuottavat ja laadukkaat tuotteet seurojen, luokkien ja eri yhteisöjen varainkeruisiin. Boreacuksen luonnonkosmetiikkatuotteet valmistetaan käsityönä Lahdessa parhaista raaka-aineista ja ne soveltuvat moniin käyttötarpeisiin. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Rakennetaan Teille yhdessä onnistunut varainhankinta!

varainkeruu

Olemme olleet rakentamassa onnistuneita varainkeruita yhdessä luokkien ja urheiluseurojen kanssa. Tarjoamme helppoa ja riskitöntä rahankeruuta, eli maksatte vain myydyistä tuotteista. Ota meihin yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä!

Miten Boreacus -varainkeruu toimii?

  1. Ota yhteyttä / +358 400772473 (Tiitu) / +358 400992343 (Pasi)
  2. Käydään yhdessä läpi teidän suunnitelmat ja tuotekohtaiset myyntikatteet. Tutustu suuntaa antavaan tuottolaskuriin alla.
  3. Lähetämme teille tilauslomakkeet sekä tilausten yhteenvetolomakkeen. Lisäksi lähetämme näytekappaleet kaikista varainkeruun Boreacus-tuotteista.
  4. Kerätkää tilauksia sukulaisilta, naapureilta, työpaikoilta ja muuten vaan tutuilta.
  5. Sopikaa miten te veloitatte teiltä tilatuista tuotteista.
  6. Tehkää yhteenveto myynnistä ja tilatkaa kaikki tuotteet kerralla Boreacuksen verkkokaupasta. Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä. Muistakaa käyttää tilatessanne alennuskuponkia, jotta saatte tuotteet varainkeruun erikoishinnalla. Tuotteet toimitetaan rahtivapaasti yhteen osoitteeseen.
  7. Jakakaa tuotteet tilaajille.
  8. Sitten onkin kaikki kunnossa ja varojen käyttö voi alkaa.

Varainkeruun tuottolaskuri

Two columns
Vertical
Horizontal
Arvioi tällä laskurilla tuottosi
Summary
Name Total
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart
Have a promocode?
Promocode Hide Show

Eri tuotteiden myyntikate vaihtelee. Laskurissa on käytetty keskimääräistä arvioitua myyntikatetta, mikä riippuu myydyistä tuotteista ja niiden määristä.

Ota yhteyttä