Boreacus Pihkasalva 10 % 25 ml, lempeä apu monenlaisiin iho-ongelmiin ja ihovaurioihin

(3 tuotearviota)

13,90

Boreacus Pihkasalva 10 % on lempeämpi vaihtoehto mm. haavojen, palovammojen, ruusufinnin, jalkasienen ja kynsisienen hoitoon sekä hyönteisten pistoksiin. Antibakteerisena aineena pihka vähentää tulehdusta.

Kuvaus

Boreacus Pihkasalva 10 % on lempeä vaihtoehto mm. haavojen, palovammojen, ruusufinnin, jalkasienen ja kynsisienen hoitoon sekä hyönteisten pistoksiin

Boreacus Pihkasalva 10 % sisältää vähintään 10 % pihkaa. Kuusen pihkan käyttö on vanha kansanlääkintämuoto mm. haavojen, palovammojen, pistosten ja kynsisienten hoidossa. Pihkan antibakteerisia ominaisuuksia on alettu tieteellisesti tutkia enemmän 2000-luvulla, koska empiiriset kokemukset pihkahoidosta ovat olleet lähes poikkeuksetta hyviä. Terveydenhuollossa pihkaa käytetään mm. vaikeiden painehaavojen hoidossa.

Salvan muut ainesosat ovat luomuoliiviöljy, mehiläisvaha ja sheavoi. Oliiviöljy sisältää runsaasti rasvahappoja, karoteenia (A-vitamiinin esiaste), E-vitamiinia ja muita antioksidantteja, jotka torjuvat hapettumisreaktioita. Tämän vuoksi öljy ei härskiinny ja tuotteella on pitkä säilyvyysaika. Mehiläisvaha on pihkan tavoin solujen uusiutumisessa auttava antibakteerinen 100 % luonnontuote, joka rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Se myös hoitaa kuivaa ihoa pidättämällä kosteutta. Sheavoi lisää salvan täyteläisyyttä, parantaa imeytymistä ja estää kosteutta haihtumasta sekä stimuloi solujen uudismuodostusta öljyn sisältämien A-vitamiinin ja fytosterolien ansiosta.

Salva on pakattu 25 ml:n alumiinirasiaan, mikä on helppo kuljettaa mukana. Salva on täysin lisäaineeton ja vedetön, joten se sopii käytettäväksi myös kovilla pakkasilla. Tuotetta voi käyttää ihmisille ja eläimille. Tuote ei sovellu hartsiyliherkille pihkan sisältämän hartsin vuoksi.

Tuoteseloste

INCI: Olea Europaea oil (luomu oliiviöljy), Picea Abies Wood Extract (kuusenpihka), Cera Alba (mehiläisvaha), Bytyrospermum Parkii Butter (sheavoi)

Lisätiedot

Paino 30 g (gramma)
Mitat 5 × 5 × 2 cm (senttimetri)

3 arviota tuotteelle Boreacus Pihkasalva 10 % 25 ml, lempeä apu monenlaisiin iho-ongelmiin ja ihovaurioihin

  1. Eeva

    Toimii niin kuin pitääkin. Plussaa tyylikäs purkin ulkonäkö!

  2. Elina

    Rauhoitti murrosikäisen akneihoa.

  3. Lassi K.

    Koiran kyynerpään epämääräinen ihottuma parani tällä tuotteella, kiitos!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *