Ale!

Boreacus Pihkasalva 10 % ja Hunajasalva, samalla kertaa lempeä apu iho-ongelmiin sekä salva ihon päivittäiseen hoitoon

(3 tuotearviota)

22,30

Nyt saat samassa paketissa kaksi Boreacuksen tuotetta: Pihkasalva 10 % ja Hunajasalva 25 ml!

Kuvaus

Boreacus Pihkasalva 10 % 25 ml ja Boreacus Hunajasalva 25 ml

BOREACUS PIHKASALVA 10 % on lempeämpi vaihtoehto mm. haavojen, palovammojen, ruusufinnin, jalkasienen ja kynsisienen hoitoon sekä hyönteisten pistoksiin. Antibakteerisena aineena pihka vähentää tulehdusta. Salva on pakattu 25 ml:n alumiinirasiaan, mikä on helppo kuljettaa mukana. Salva on täysin lisäaineeton ja vedetön, joten se sopii käytettäväksi myös kovilla pakkasilla. Tuotetta voi käyttää ihmisille ja eläimille. Tuote ei sovellu hartsiyliherkille pihkan sisältämän hartsin vuoksi.
INCI: Olea Europaea oil (luomu oliiviöljy), Picea Abies Wood Extract (kuusenpihka), Cera Alba (mehiläisvaha), Bytyrospermum Parkii Butter (sheavoi)

BOREACUS HUNAJASALVA on loistava kosteuttaja ihon hoitoon. Lisäksi se toimii mm. haavan hoidossa desinfioimalla ja lievittämällä kipua. Voide on pakattu 25 ml:n alumiinirasiaan, mikä on helppo kuljettaa mukana. Voide on täysin lisäaineeton ja vedetön, joten se sopii käytettäväksi myös kovilla pakkasilla. Tuotetta voi käyttää ihmisille ja eläimille.
INCI: Olea Europaea oil (luomu oliiviöljy), Mel (hunaja), Cera Alba (mehiläisvaha), Argania Spinosa Kernel Oil (arganöljy), Bytyrospermum Parkii Butter (sheavoi)

TARKEMMAT TUOTETIEDOT LÖYTYVÄT YKSITTÄISTEN TUOTTEIDEN ALTA:
Pihkasalva 10 %
Hunajasalva

Lisätiedot

Paino 60 g (gramma)
Mitat 5 × 5 × 2 cm (senttimetri)

3 arviota tuotteelle Boreacus Pihkasalva 10 % ja Hunajasalva, samalla kertaa lempeä apu iho-ongelmiin sekä salva ihon päivittäiseen hoitoon

  1. Kati

    Toimiva paketti, kiitos!

  2. Marja

    Hyviä tuotteita, lähdin ostamaan pihkavoidetta, mutta hyvin toimii tuo toinenkin.

  3. Mari

    Näyttävät tuotteet ja toimivat kyllä. Voisiko paketin hinta olla alhaisempi…

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *