Boreacus Pihkasalva 20 % 25 ml, tehokas apu monenlaisiin iho-ongelmiin ja ihovaurioihin

(9 tuotearviota)

14,90

Boreacus Pihkasalva 20 % hoitaa mm. haavoja, palovammoja, ruusufinniä, jalkasientä ja kynsisientä sekä rauhoittaa hyönteisten pistoksia. Antibakteerisena aineena pihka vähentää tulehdusta.

Kuvaus

Boreacus Pihkasalva 20 % on tehokas apu ihon hoitoon

Boreacus Pihkasalva 20 % sisältää vähintään 20 % pihkaa. Kuusen pihkan käyttö on vanha kansanlääkintämuoto mm. haavojen, palovammojen, pistosten ja kynsisienten hoidossa. Pihkan antibakteerisia ominaisuuksia on alettu tieteellisesti tutkia enemmän 2000-luvulla, koska empiiriset kokemukset pihkahoidosta ovat olleet lähes poikkeuksetta hyviä. Terveydenhuollossa pihkaa käytetään mm. vaikeiden painehaavojen hoidossa.

Salvan muut ainesosat ovat luomuoliiviöljy, mehiläisvaha ja sheavoi. Oliiviöljy sisältää runsaasti rasvahappoja, karoteenia (A-vitamiinin esiaste), E-vitamiinia ja muita antioksidantteja, jotka torjuvat hapettumisreaktioita. Tämän vuoksi öljy ei härskiinny ja tuotteella on pitkä säilyvyysaika. Mehiläisvaha on pihkan tavoin solujen uusiutumisessa auttava antibakteerinen 100 % luonnontuote, joka rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Se myös hoitaa kuivaa ihoa pidättämällä kosteutta. Sheavoi lisää salvan täyteläisyyttä, parantaa imeytymistä ja estää kosteutta haihtumasta sekä stimuloi solujen uudismuodostusta öljyn sisältämien A-vitamiinin ja fytosterolien ansiosta.

Salva on pakattu 25 ml:n alumiinirasiaan, mikä on helppo kuljettaa mukana. Salva on täysin lisäaineeton ja vedetön, joten se sopii käytettäväksi myös kovilla pakkasilla. Tuotetta voi käyttää ihmisille ja eläimille. Tuote ei sovellu hartsiyliherkille pihkan sisältämän hartsin vuoksi.

Tuoteseloste

INCI: Olea Europaea oil (luomu oliiviöljy), Picea Abies Wood Extract (kuusenpihka), Cera Alba (mehiläisvaha), Bytyrospermum Parkii Butter (sheavoi)

 

Lisätiedot

Paino 30 g (gramma)
Mitat 5 × 5 × 2 cm (senttimetri)

9 arviota tuotteelle Boreacus Pihkasalva 20 % 25 ml, tehokas apu monenlaisiin iho-ongelmiin ja ihovaurioihin

 1. Leena

  Auttaa loistavasti kantapäiden halkeamiin, yöksi voidetta sukan alle ja aamulla jo parempi!

 2. Pilvi

  Kivulias kynsivallin tulehdus talttui pihkasalvalla kahdessa päivässä, hyvä tuote.

 3. Mika

  Ekat kerrat nyt testattu kädessä oleviin haavoihin, toimii.

 4. Hanna

  Flunssajakson jälkeen meinasi tulla herpes huuleen, mutta sain sen pysäytettyä pihkasalvalla.

 5. Hanna

  Todella tykkään tuotteesta ,
  Siitä on tullut perheemme luottotuote pienten ihoongelmien hoitamisessa. Lisäplussaa se, että tuote imeytyy hyvin.

 6. L. Pitkänen

  Tilasin muutamaa tuotetta ja toimivat niin kuin luvattiin. Palvelu kohdillaan ja paketin mukana tullut pikku ylläri plussaa 🙂

 7. Pauliina S.

  Ihan kuin varsiluomeni olisi pienentyneet voiteen käytön seurauksena. Pitää seurata tilannetta:) Haavat parantaa kyllä nopeasti.

 8. Raili

  Kaulallani olleet luomet ovat kuivuneet säännöllisellä pihkasalvan käytöllä. Enpä olisi uskonut!

 9. Reposen perhe

  Pihlasalva pelasti meidän nelilapsisen perheen kesän. Käytettiin kaikenlaisiin nirhaumiin ja pistoksiin. Haavat paranivat nopeasti ja kutinaan helpottaa tehokkaasti

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *