Ale!

Boreacus Pihkasalva 20 % ja Hunajasalva, samalla kertaa tehokas apu iho-ongelmiin sekä salva ihon päivittäiseen hoitoon

(2 tuotearviota)

Alkuperäinen hinta oli: 25,80€.Nykyinen hinta on: 23,30€.

Nyt saat samassa paketissa kaksi Boreacuksen tuotetta: Pihkasalva 20 % ja Hunajasalva 25 ml!

Kuvaus

Boreacus Pihkasalva 20 % 25 ml ja Boreacus Hunajasalva 25 ml

BOREACUS PIHKASALVA 20 % hoitaa mm. haavoja, palovammoja, ruusufinniä, jalkasientä ja kynsisientä sekä rauhoittaa hyönteisten pistoksia. Antibakteerisena aineena pihka vähentää tulehdusta. Salva on pakattu 25 ml:n alumiinirasiaan, mikä on helppo kuljettaa mukana. Salva on täysin lisäaineeton ja vedetön, joten se sopii käytettäväksi myös kovilla pakkasilla. Tuotetta voi käyttää ihmisille ja eläimille. Tuote ei sovellu hartsiyliherkille pihkan sisältämän hartsin vuoksi.
INCI: Olea Europaea oil (luomu oliiviöljy), Picea Abies Wood Extract (kuusenpihka), Cera Alba (mehiläisvaha), Bytyrospermum Parkii Butter (sheavoi)

BOREACUS HUNAJASALVA on loistava kosteuttaja ihon hoitoon. Lisäksi se toimii mm. haavan hoidossa desinfioimalla ja lievittämällä kipua. Voide on pakattu 25 ml:n alumiinirasiaan, mikä on helppo kuljettaa mukana. Voide on täysin lisäaineeton ja vedetön, joten se sopii käytettäväksi myös kovilla pakkasilla. Tuotetta voi käyttää ihmisille ja eläimille.
INCI: Olea Europaea oil (luomu oliiviöljy), Mel (hunaja), Cera Alba (mehiläisvaha), Argania Spinosa Kernel Oil (arganöljy), Bytyrospermum Parkii Butter (sheavoi)

TARKEMMAT TUOTETIEDOT LÖYTYVÄT YKSITTÄISTEN TUOTTEIDEN ALTA:
Pihkasalva 20 %
Hunajasalva

Lisätiedot

Paino 60 g (gramma)
Mitat 5 × 5 × 2 cm (senttimetri)

2 arviota tuotteelle Boreacus Pihkasalva 20 % ja Hunajasalva, samalla kertaa tehokas apu iho-ongelmiin sekä salva ihon päivittäiseen hoitoon

  1. Miika V

    Tuotekuvat hieman suttuiset läppärillä. Itse rasvoihin olen ollut ensikokeilujen jälkeen oikein tyytyväinen.

  2. Nainen Tampereelta

    Kiitos näistä!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *